Musicals


Onze musicalafdeling

Dansschool D.I.O.P. startte enkele jaren geleden met het aanbieden van musicaldanslessen. Dit bleek groot succes, alle groepen waren immers volzet. We breidden ons musicalaanbod uit en boden musicalkampen aan waar we ons naar dans ook toespitsten op zang en acteren. Ook dit sloeg aan. Sinds september 2019 bieden we een volwaardige musicalopleiding aan. Wekelijks volgden onze leerlingen dans-, zang- en acteerlessen en dit mondde uit in een heuse musical met kostuums, attributen en decor.

Eind februari 2020 gaven we 3 voorstellingen “Belle en het Beest JR” waarop we in totaal maar liefst 550 kijklustigen mochten verwelkomen. Het was een groot succes! De passie en het plezier straalden van onze leerlingen af. Hun fantastische inzet en hun dans-, zang- en acteerwerk werd aangevuld met prachtige kostuums en decor.

Gelet op dit succes breiden we onze musicalafdeling ook dit jaar verder uit en starten we met een volwassenenafdeling waardoor onze volwassenen musicaldansers nu ook de mogelijkheid krijgen om zang- en acteerlessen te volgen. Ook met onze volwassenen werken we naar een musicaloptreden toe.

Naam

Leeftijdsgroep

Datum

Uren

Locatie

Musical volw

Volwassenen

13-15 mei 2022

TBA

Theater Waasmunster

Alice in Wonderland (Disney JR musical)

Kinderen en tieners

krokusvakantie 2022

TBA

Theater Waasmunster

Heb je nog vragen?

Dansschool D.I.O.P.

Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde