Docent Lokeren

Shauni Wauters

Shauni, 27 jaar, begon met dansen op vierjarige leeftijd en dacht sindsdien nooit meer aan stoppen. Op haar 15de begon ze met les geven bij Dansstudio Akira te Buggenhout. Hier vond ze haar passie voor moderne dans en jazz door in het showteam mee te dansen. Gaandeweg deed ze in deze kleine dansschool heel wat ervaring op en ontwikkelde ze haar eigen stijl en specialiteiten.

Ook bij Danssport Vlaanderen is Shauni al enkele jaren aan het werk als freelancer waar ze op heel wat evenementen haar passie voor dans doorgeeft aan kinderen. Sinds 2015 geeft Shauni les bij verschillende dansscholen in en rond het Gentse. Wat een hobby was, is uitgegroeid naar haar grootste passie en beroep. De stijlen (girly) jazz, modern, hedendaagse dans, fusion, musical en high heels zijn voor haar niet onbekend. Vier jaar geleden besloot ze zich weer te engageren in de competitiewereld en startte haar eigen wedstrijdteams in de stijl modern/ hedendaags. Dit leverde heel veel mooie resultaten op, maar vooral goesting in meer.  Dit "meer" zoekt ze in externe dansopdrachten zoals travestie optredens, musical en  competitie dans bij Just10.

Emoties en inleving vormen voor Shauni de basis van dans en maken het verschil tussen een sporter en een performer. Ze is gepassioneerd in wat ze doet en wil graag al haar kennis doorgeven aan haar leerlingen, van kleuters die hun eerste dansstappen zetten tot volwassenen die zich wekelijks volledig komen smijten in haar danslessen. Ook met solisten en duo's gaat ze aan de slag om het beste uit hen te halen op competitief niveau.

Groepen dansjaar 2021-2022
Afdeling Lokeren: 3A Hedendaags, 3B Hedendaags, 3B1 Modern, 3C Modern, 4 Masterclass Modern, Musical 1,2 en 3 (dans), Musical startklaas (dans)

 

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde