Docent Lokeren en Lochristi/Bestuursmedewerker

Pauline Noest

Pauline is 25 jaar en begon op 6-jarige leeftijd met klassiek ballet. Sindsdien is ze nooit meer gestopt met dansen! Op 10-jarige leeftijd begon ze ook andere stijlen te dansen zoals jazz dance, moderne dans en hedendaagse dans.

Dans werd al snel meer dan een hobby. Ze ging 2 jaar naar Parijs om zich te vervolmaken in klassiek ballet aan het European Dance Center Goubé. Ze behaalde in 2021 haar diploma Bachelor in Sport & Bewegen aan Howest te Brugge. In 2013 behaalde ze een diploma Klassieke Dans aan de Academie voor Podiumkunsten te Gent en in 2018 behaalde ze een teacher’s certificate in Progressing Ballet Technique. Ze volgde ook heel wat binnen- en buitenlandse stages onder andere in Amsterdam, Tilburg, Parijs en Kopenhagen.

 

Pauline trad al meermaals op in compagnies, als solist en in het dansensemble van musicals en opera’s. Ze gaf les bij diverse dansscholen en op sport- en danskampen. Bij dansschool D.I.O.P. geeft Pauline al 4 jaar lessen Klassiek Ballet, en maakt deel uit van het wedstrijdteam Just10.

 

Pauline kijkt er naar uit om ook dit jaar haar passie voor en haar kennis van het klassiek ballet door te geven aan haar leerlingen.

 

Groepen dansjaar 2021-2022
Afdeling Lokeren: 3A Ballet, 3B Ballet, Pointes 3B, 4A Ballet, 4B Ballet, 4B Pointes, Pré-Ballet, 1B Ballet, 2B Ballet
Afdeling Lochristi: 1AB Ballet, 2AB Ballet

 

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde