Docent Lokeren/Bestuur

Elien Daelman

Elien is 28 jaar en zette op zesjarige leeftijd haar eerste stapjes op de dansvloer. Ze is begonnen met lessen jazzdans, maar heeft zich in de loop der jaren ook verschillende andere stijlen eigen gemaakt. Ze verdiepte zich o.a. in ballet, funk, hip-hop, modern en hedendaags.

Al van kleins af aan wist Elien dat ze graag verder wilde gaan met dans en vooral in het lesgeven. Haar doel is om de leerlingen te inspireren en hen te helpen met het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl en sterktes. Elien vindt het belangrijk dat de dansers elke les iets bijleren. Dit doet ze door heel wat techniekoefeningen en nieuwe uitdagingen aan te brengen, maar ook door zo veel mogelijk haar kennis over te dragen aan de dansers.

Elien behaalde meerdere diploma’s in de dans-/sport- en muzikale sector: leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie, Initiator jazzdans (Vlaamse Trainerschool), Multimovebegeleider, Zumba instructor, Instructor B individuele fitness (Vlaamse Trainerschool), diploma hogere graad muziek (d'Academie podium Sint-Niklaas). Ze schoolt zich daarnaast ook nog voortdurend bij door zelf lessenreeksen en opleidingsdagen te volgen. 

Van haar passie heeft Elien haar beroep gemaakt. Ze geeft voltijds dans- en sportlessen aan verschillende doelgroepen (van kleuters tot senioren) en op verschillende locaties. Bij Dansschool D.I.O.P. geeft ze al 7 jaar met veel liefde les en maakt ze ook deel uit van het bestuur.

Groepen dansjaar 2021-2022
Afdeling Lokeren: JustJuniors modern, Volwassenen B Modern en Workout (BBB)

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde